Välkommen till min sida på internet!

Maria

Hej. Jag heter Maria Nygren och är född 1976. Jag är civilingenjör inom farkostteknik med inriktning hållfasthetslära. Idag arbetar jag som beräknare på BT Products AB i Mjölby, där jag trivs kanonbra.

När jag får en stund över sitter jag gärna vid datorn och lär mig nya datorprogram, eller busar med mina små gosiga barn. Jag tycker även mycket om att sy, måla med t ex olja, akryl eller akvarell, teckna, pyssla, trädgårdsarbete, inredning, musikaler, natur och friluftsliv och mycket annat.

De senaste åren har ägnats åt diverse husprojekt. Att leka hus- eller trädgårdsarkitekt är riktigt kul. Dels har jag ritat en villa som vi själva bygger i lösvirke på lediga stunder nere i Skåne, och dels håller vi på med ett husprojekt i Mjölby, där vi fick nedervåningen nästan klar från husfirman, medan vi själva fixar ovanvåningen. I det husprojektet ingår det även att anlägga en villaträdgård.

Skolor jag gått på genom åren är bland annat: Upplandsbro gymnasium, KTH, Hållands folkhögskola, Sigtuna folkhögskola. och Mälardalens högskola

Jag har fyra syskon; Daniel född 1973, Annelie född 1974, Sara född 1979 och Martin född 1982.

I februari 2000 träffade jag Erik på internet. Det är en historia i sig hur det sedan kom sig att vi förlovade oss 11:e november samma år, för att sedan gifta oss 7:e juli 2001. Vi har tre underbara barn tillsammans; Evelina -02, Elias -03 och Emmy -09.